středa 24. listopadu 2010

ŘEZOPOHLED

Na následujícím schematu je znazorněna jedna z možností využití meditačního BOXu a vnitřku pilíře, kterou jsme společně s Petrem Hájkem zvažovali při konzultaci 18.11.2010. Samotný řezopohled je uveden ještě ve větším rozlišení. Dále jsem se zabýval možnostmi tvorby struktury děrováného plechu "vygenerováním" z fotografií hladiny Vltavy. Na přiloženém samostatném obrázku je varianta vytvořená pomocí pluginu mmTone ve Photoshopu. Jedná se o filtr, který převede obraz pomocí různě velkých bodů. Pro zájemce mohu plugin poslat mailem.


Schema_řezopohled

Řezopohled

Struktura děrovaného plechu





4 komentáře:

  1. dobry den kamile, zda se mi, tento tyden musite praci uzavrit, jinak to nestihnete odevzdat, kapli udelejte uplne prazdnou, s perforaci nebo bez, dno bude voda se sterbinou na svetlo, zvolte prosim jednu konecnou variantu, tento tyden je nutne odevzdat model terenu a plachtu v mer A3 nebo vetsi, dekuji petr hajek

    OdpovědětVymazat
  2. jinak posledni verze je nejlepsi, ph

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, děkuji za komentář. Dnes přidám náhled plachty a hlavni perspektivu, na které jsme se domlouvali. Poslední verzí myslíte zákres ze 17.listopadu a perspektivu kaple ze 18.listopadu?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud ano, chápu komentář správně tak, že mám upravit perspektivu interiéru? Nevybavovat černými kostkami a udělat průhledné dno na vodní hladinu dole? Děkuji.

    OdpovědětVymazat